follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente frigorifice » Judetul BIHOR
  home     Echipamente frigorifice   Judetul BIHOR

Echipamente frigorifice Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru echipamente frigorifice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
utilaje frigorifice, utilaje frigorifice industriale, utilaje frigorifice comerciale, utilaje frigorifice oradea (Oradea, BIHOR)
Robevas company fredo s.r.l, a fost fondata in 1997 in oradea, judetul bihor si are ca obiect principal de activitate: importul de utilaje frigorifice comerciale si industriale, second hand, din italia, urmata de reconditionarea complecta a carcasei[caroseriei], diagnosticarea tehnica a instalatiei frig, electrica si comanda, cu remedierea sau inlocuirea reperelor care nu se incadreaza in parametri nominali de funct. sau sant def. in..
0744 *** ***Click aici!
echipamente frigorifice (Oradea, BIHOR)
Inoxline srl a luat fiinta in martie 2007 in romania. datorita experientei de 5 ani acumulate pe piata spaniola, inoxline ofera servicii si produse care corespund ultimelor norme europene in domeniu, privind normele de siguranta a alimentatiei si protectie a angajatilor. oferim servicii complete de proiectare, vanzare, montaj, garantii, service pentru utilaje profesionale, baruri, restaurante, hoteluri, catering, brutarii, cofetarii, linii de spalare rufe si..
0359 *** ***Click aici!
echipamente frigorifice (Oradea, BIHOR)
Discovery Industry va ofera o gama larga de utilaje si echipamente alimentare noi si second hand in domeniiile: echipamente de patiserie, echipamente cofetarie, fast food, mobilier inox, malaxoare aluat, echipamente frigorifice, utilaje de brutarie si echipamente brutarie, echipamente de panificatie, mixere planetare, cuptoare patiserie si cuptoare gastro beneficiind de un excelent raport calitate pret. In mod constant urmarim sa punem la dispozitia..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie